Wand modellen

Wandmodellen bieden een relatief goedkope en budget vriendelijke oplossing voor het gebruik in kantoor, woonhuis, praktijkruimtes en server ruimtes. Deze wandunits worden meestal gebruikt in gebouwen waar snel en zonder veel ingrepen een aangenaam klimaat nodig is. Deze systemen worden hoog aan de wand geïnstalleerd en vragen geen uitvoerige bouwkundige wijzigingen.

WANDMODEL AIRCONDITIONING

Wandunits bieden een financieel aantrekkelijke oplossing voor toepassing in kantoren, woonhuizen, praktijkruimten, porto cabins en serverruimtes. De wandunits worden veelal toegepast in ruimtes waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze worden hoog aan de wand gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Tevens worden ze toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is. Door de horizontale- en verticale uitblaaslamellen is, ongeacht de plaats in de ruimte, een goede luchtverdeling gewaarborgd..


MULTI SPLIT

Indien men meerdere vertrekken in een pand wil klimatiseren, is een budgetvriendelijk multi split systeem het overwegen waard. Met dit systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts een enkele buitenunit. De binnenunits kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend. Het neusje van de zalm op het gebied van multi split systemen zijn de inverter gestuurde units.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this