JustAir streeft er naar om onderhoud en optimale service aan te bieden.

Aan zowel particulieren als zakelijke relaties.


Wat doen wij?

Wanneer u op zoek bent naar de juiste oplossing voor de temperatuurregeling in uw huis of bedrijf, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren uitstekende installaties van airconditioning, duurzaam onderhoud en kwalitatieve service voor onze klanten.

Geen klus is ons te groot of te klein. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden om de beste klimaattechnieken voor uw situatie toe te passen.

Missie en visie

Bij ons is de klant echt koning. Onze service hebben we daarom hoog in het vaandel staan. Wanneer u last heeft van een storing aan een door ons geleverde airconditioning, dan zullen we binnen 24 uur op de stoep staan om de correcte oplossing te bieden.

Onze missie is om zowel kwantiteit als kwaliteit aan onze klanten te bieden. Dit doen we door onze service zo sterk mogelijk te houden en altijd in overleg te gaan met onze klanten. Met onze visie op de toekomst gericht willen we ervoor zorgen dat Just Air Klimaattechniek een begrip in heel Nederland gaat worden.

Levertijden

U krijgt, tenzij ander vermeld, binnen 24 uur een respons op een offerte aanvraag. Mocht het druk zijn, dan krijgt u een bevestigingsmail met daarin de datum waarop we zullen antwoorden. De levering van een product duurt gemiddeld een week. Dit kan, afhankelijk van de periode en de voorraad bij de leverancier, wat langer of korter zijn.

We leveren onze producten en diensten in heel Nederland aan. In overleg kunnen we zelfs in het buitenland bezorgen.

Klanten die u voor zijn gegaan...

[elfsight_instagram_feed id="1"]

Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact

Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact
Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this