Plafond modellen

Een Plafond model wordt strak tegen het plafond gemonteerd. De lucht wordt aangezogen aan de onderzijde van de unit en wordt gefilterd uitgeblazen aan de voorzijde. De luchtstroom is instelbaar en de ventilator is voorzien van drie toerentallen. De units zijn zeer stil en de leidingen worden via een dakdoorvoer naar het dak gebracht of boven het plafond naar ieder gewenste locatie. De units zijn te bedienen door een infrarood afstandbediening.

Plafond Modellen

In ruimtes waar geen verlaagd plafond of een te beperkte ruimte boven het verlaagd plafond aanwezig is, biedt een plafondmodel de oplossing. Ook worden ze veelal toegepast in lange en of smalle ruimtes. Deze units kenmerken zich door hun grote luchtworp waarbij de gekoelde lucht strak onder het plafond wordt uitgeblazen. Ten gevolge hiervan ontstaat het zogenaamde 'kleefeffect' waarbij de gekoelde lucht zeer gelijkmatig naar beneden 'dwarrelt' zodat tochtverschijnselen worden voorkomen.


Meer informatie of advies?

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this