Kanaal modellen

Kanaalmodellen worden volledig ingebouwd in verlaagde plafonds of technische ruimtes. Ze hebben als voordeel dat ze kunnen beantwoorden aan de hoge eisen die gesteld worden in complexe airconditioning installaties. De lucht wordt door flexibels of buizen naar de gewenste inblaas openingen verdeeld en in de ruimte heel comfortabel verdeeld door roosters. Het aanzuigen van de lucht kan eveneens op dezelfde wijze of centraal.

Kanaalmodellen

Kanaalmodellen zijn ontworpen voor inbouw in een plafond of muur. Doordat diverse modellen geschikt zijn voor zowel horizontale als verticale installatie is het mogelijk de units op zeer veel locaties vrijwel onzichtbaar weg te werken. Bij montage in een verlaagd plafond blijven alleen uitblaasroosters zichtbaar, waarbij ook voor onregelmatige gevormde ruimtes een optimale luchtverdeling gerealiseerd kan worden.

Toepassingen

Kanaalmodellen zijn van alle airconditioningmodellen leverbaar in de breedste capaciteitsrange en zijn daardoor geschikt voor inzet in winkels en kantoren maar ook bedrijfshallen en industriële omgevingen waar grote hoeveelheden lucht verplaatst dienen te worden.

Meerdere ruimtes

Door de inzet van luchtkanalen en luchtroosters is het mogelijk om meerdere ruimtes met één binnenunit en één buitenunit te conditioneren. Door het systeem te combineren met een speciale regeling is het daarnaast mogelijk om de temperatuur in de ruimtes onafhankelijk van elkaar in te stellen.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this