Waarom is onderhoud belangrijk?


Regelmatig onderhoud en inspectie is belangrijk voor goed functionerende airconditioning installaties. Laat uw verplichte inspecties en onderhoud over aan JustAir. Dan weet u zeker dat uw airconditioningsysteem voldoet aan alle eisen van overheidswege en u kunt volledig vertrouwen op een veilig systeem.

Kleine airconditioningsystemen hebben geen verplichting voor onderhoud en inspectie, dus lijkt daar ook geen reden voor te zijn, totdat het systeem uitvalt of vervuilde lucht gaat produceren. Regelmatig onderhoud voorkomt dit. Het systeem gaat langer mee én blijft energie zuinig. Het resultaat is een betere garantie op een storingsvrije werking, een lange levensduur en dus een aanzienlijke kostenbesparing. Een onderhoudsprogramma is meestal maatwerk dat is afgestemd op de behoefte van de klant en de mate van zekerheid die men wenst.


Jaarlijkse onderhoud


Bij normale airconditionings is het voldoende om één keer per jaar een onderhoud uit te laten voeren. Staat de airconditioning in een uitgaansgelegenheid dan is het verstandig om de apparatuur twee tot vier keer per jaar na te laten kijken. Wilt u er zeker van zijn dat u dit onderhoud niet vergeet dan kunt u het beste een onderhoudscontract bij Just Air afsluiten. Wij herinneren u eraan dat het weer tijd is om een afspraak te maken zodat u nooit meer een jaar overslaat.

Ons onderhoud wordt gedaan door professionele f-gassen gecertificeerde monteurs die de airco systemen van binnen en buiten kennen. De airconditioning wordt op alle belangrijke punten nagekeken zodat problemen vroegtijdig kunnen worden gedetecteerd en opgelost. Na dit onderhoud werkt de airco weer optimaal.

Door een onderhoudscontract zorgen wij er voor dat storingen bij u altijd snel en vakkundig verholpen worden. Wilt u meer weten over de onderhoud van Just Air Klimaattechniek neem dan contact met ons op via onderstaande knop en wij informeren u uitgebreid over onze dienstverlening.


Onderhoud inplannen


Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact

Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact
Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this