De juiste serverruimte koeling zorgt voor een constante acceptabele temperatuur en beschermt u tegen downtime van uw netwerk. Justair Klimaattechniek voorziet in efficiënte koelingsystemen voor elke serverruimte.

Een serverruimte verkoelen

De speciaal samengestelde splitunit airconditioners van tegenwoordig zijn uitermate geschikt voor het koelen van serverruimtes. De airco's hebben een binnenunit welke niet snel zal invriezen, wat met een gewone splitunit wel het geval kan zijn. De units zijn tevens voorzien van een winterregeling zodat het hele jaar door de temperatuur is te regelen. Om de capaciteit van de airco te berekenen adviseren wij met een factor van minimaal 60 watt per m3 te rekenen. Dit is uiteraard afhankelijk van de situatie en het aantal warmte producerende apparatuur welke in de ruimte aanwezig is. De ideale temperatuur voor een serverruimte is 21-22 graden. Het is voor het koelen van computer- en schakelruimtes raadzaam de temperatuur niet onnodig laag in te stellen. Dit leidt tot extra slijtage en verbruik en ook de kans op storingen kan groter worden.

De relatieve luchtvochtigheid blijft met onze oplossingen over het algemeen gewoon op acceptabel niveau. Het beste kunt u voor en na de installatie van de airconditioner de luchtvochtigheid een tijdje in de gaten houden.

Vind u deze te hoog of te laag, kunt u alsnog een bevochtiger of een ultrasone luchtontvochtiger bestellen.

Meer informatie of advies?

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this