Vloer modellen

Vloer units zijn door hun vloeropstelling uitermate geschikt om ook bij hoge glasvlakken of matig geïsoleerde gevels in een behaaglijk binnenklimaat te voorzien. Deze units zijn verkrijgbaar met en zonder omkasting.

Vloer Airconditioning

Vloer modellen, ook wel console modellen genoemd, zijn zeer geschikt voor toepassingen in woningen en kleine kantoren. Het zijn lichte compacte units en worden net als een verwarmingsradiator laag bij de grond geplaatst. Door zijn vaak strakke en slanke design is hij vrijwel overal toepasbaar.

De modellen bestaan uit een single split of een multi split systeem. Een single split bestaat uit één binnenunit en één buitenunit en worden toegepast in individuele ruimtes. Multi Split bestaat uit meerdere binnenunits gekoppeld aan één buitenunit. Airconditioning kan zodanig in meerdere ruimtes tegelijk tot stand worden gebracht. Ze kunnen koelen, verwarmen en ontvochtigen.


Meer informatie of een advies?

Wilt u advies of meer informatie over dit model? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mailtje met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this