Onze service


Just Air Klimaattechniek levert airconditionings van hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te behouden, is het essentieel dat er onderhoud aan het airco systeem wordt uitgevoerd.

Maar ook als er ergens een storing ontstaat, staat Just Air klaar om u te helpen. Onze gecertificeerde monteurs weten precies wat er moet gebeuren.

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Daarom krijgt u een jaar garantie op elke geleverde en geïnstalleerde airconditioning van Just Air Klimaattechniek. Op de losse onderdelen krijgt u ook nog eens extra garantie. Afhankelijk van het merk loopt deze garantie op van 3 tot 5 jaar. Zo bespaart u meteen een hoop kosten.

Wilt u regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren zodat uw airco goed blijft functioneren? Of zit er ergens een storing en heeft u een vakman nodig om dit op te lossen? Neem dan contact op met Just Air Klimaattechniek.


Hulp bij een storing


Een storing aan uw airco systeem kan natuurlijk altijd ontstaan. In dat geval wilt u graag snel geholpen worden zodat alles weer naar behoren werkt. Just Air staat voor u klaar om de storing te verhelpen.

Na uw melding komen wij binnen 24 uur bij u langs zodat u nooit lang op hulp hoeft te wachten. Op storingen in serverruimtes of andere storingen met grote spoed hebben wij zelfs al een respons van 8 uur. Heeft u een onderhoudscontract bij Just Air afgesloten dan heeft u altijd voorrang.

U wordt extra snel geholpen bij storingen en als vaste klant krijgt u ook geen voorrijkosten berekend. Maar Just Air is er niet alleen voor vaste klanten. Dus zit er ergens een storing maar heeft u de airconditioning niet bij Just Air aangeschaft? Zelfs dan kunt u ons gewoon inschakelen. Met onze expertise krijgen wij uw airconditioning snel weer aan de praat.


 

Een storing melden?

Vul ons storing formulier in en Justair zorgt ervoor dat er binnen 24 uur een monteur bij u langs komt.Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact

Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact
Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this