Verkoop


Verkoop van uw nieuwe Airconditioning systeem

Justair is een expert op het gebied van airconditioning en klimaattechniek. Wij leveren verschillende airconditioning systemen aan onze klanten maar doen dit pas nadat wij vrijblijvend een advies gesprek hebben gegeven om zo er samen achter te komen wat voor u het beste systeem is.

Wij willen voor u alleen het beste! Het beste hoeft niet perse het duurste te zijn, wij zijn dagelijks bezig om te kijken welke systemen prijs en kwaliteit technisch een beste combinatie zijn.

U heeft op internet een goedkope airco gevonden en wilt deze bestellen maar twijfelt nog wel of dit de juiste keus is. Laat ons u helpen om een passend advies te geven op het gebied van de beste airconditioning aankoop. Wij komen persoonlijk langs en kijken of het systeem bij uw ruimte past. Ook doen wij een pricewatch om te kijken of wij het via ons netwerk goedkoper kunnen leveren en ook goedkoper kunnen monteren. Bij alle montage klussen die wij uitvoeren krijgt u ook een garantie. Het kan dus nooit misgaan!


Montage


Montage van uw nieuwe Airconditioning systeem

Justair is een expert op het gebied van airconditioning en klimaattechniek. Heeft u een product gevonden welke bij uw wensen past en wilt u deze ook laten monteren door ons dan zit dit meestal al in de prijs inbegrepen.

Justair komt vrijblijvend langs om uw een advies op maat te geven.

U bent op zoek naar een nieuw airconditioning systeem en wilt ook kosten besparen en niet onnodig een te groot systeem aanschaffen?

Dit is het moment dat u het beste Justair kunt inschakelen. Wij komen vrijblijvend bij u op locatie en zullen aan de hand van de ruimte bekijken welk systeem het beste daarbij past. Op basis van ervaring zullen wij altijd een duurzame, prijs en kwaliteit combinatie uitzoeken. Wij leveren de systemen en geven hier ook een garantie op mits u uw onderhoud door Justair laat verrichten. Ook zullen wij volledig de montage uit handen nemen en dit voor u verzorgen.


Service informatie

Airconditioning service van Justair

Wij leveren en monteren complete klimaatinstallaties voor woningen, kantoren, winkels, scholen, praktijk- en computerruimtes. Als F-Gassen gecertificeerd installateur, aangesloten bij STEK voor kwaliteit en service.

Comfortabel koelen en verwarmen

Een airconditioning systeem draagt bij aan een prettig leef- en werkcomfort. Denk hierbij aan een betere productiviteit in een werkomgeving of een betere nachtrust met een airco in uw slaapkamer. Daarnaast zijn onze systemen voorzien van een warmtepomp functie waarmee u naast het koelen de ruimte tevens kunt verwarmen op een energiezuinige manier.

Voor iedere situatie een geschikte airconditioning systeem

Of het nu gaat om een airco voor een slaapkamer, kantoorruimte, woonkamer of misschien wel een compleet klimaatsysteem voor bijvoorbeeld een kantoorgebouw of school, wij bekijken de situatie en maken graag een vrijblijvende prijsopgave!

Energiezuinig en Duurzaam

Met behulp van A-klasse apparatuur en het maken van slimme combinaties stellen wij energiezuinige, comfortabele en duurzame installaties voor u samen. Bijvoorbeeld door een warmtepompsysteem te combineren met zonnepanelen.

Een comfortabel klimaat zonder toch!

Door onze klimaatsystemen te combineren met lucht-verdeelslangen, welke zorgen voor een zeer gelijkmatige luchtverdeling, beschikt u over een tochtvrij klimaatsysteem met een optimale temperatuurspreiding over de gehele ruimte.


Op zoek naar een nieuwe airconditioning?

JustAir helpt u op weg en geeft advies daar waar nodig!

070 205 1021


Ook voor spoedklussen zijn wij dagelijks bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.


Contact
Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this