Hoge energieprijzen en een milieubewuste instelling maken het reduceren van energieverliezen en optimaliseren van verwarmingssystemen ook in de industrie tot een prioriteit. Luchtgordijnen voor doorgangen, entrees en koelkamers, efficiënte luchtverhitters, stalingspanelen voor hoge ruimtes, plafondventilatoren en intelligente sturingen zijn voorbeelden van onze producten die bijdragen tot grotere energiebesparing zonder in te boeten aan comfort.

Elecktrische luchtgordijnen

Elektrische luchtgordijnen zijn eenvoudig te installeren en dekken een heel breed toepassingsgebied. Er zijn modellen voor deurhoogtes van 2 tot 6 m, horizontale reeksen voor opbouw of inbouw en verticale types, al dan niet in luxe inox uitvoering. De vermogens van de elektrische warme luchtgordijnen gaan van 3 tot 30 kW. Voor een optimaal luchtgordijneffect is het belangrijk het juiste luchtgordijn te kiezen.

Luchtgordijnen op water

De installatie vergt bij deze types meer planning omdat zij dienen afgestemd te worden op de beschikbare CV-mogelijkheden, zowel in temperatuur als debiet. Voordelen zijn de mogelijkheid ze te integreren in het verwarmingssysteem van het gebouw en het breder spectrum aan vermogens (tot 81 kw voor het grootste type!). Uiteraard kunnen we alle aangepaste hydraulische en elektronische regelingen samen met deze toestellen aanbieden.

Opbouw

Opbouw luchtgordijnen worden aangebracht boven de deur, bevestigd aan de wand of opgehangen aan het plafond. Zij bestaan in verschillende lengtes en vermogens, afhankelijk van de deurbreedte en de installatie hoogte.

Offerte aanvragen
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this